O lume nebună, mon cher!

Arşiţa dogorâtoare ce s-a prăvălit pe ţărişoară prăjeşte şi ultimele urme de inteligenţă care mai pâlpâiau prin ţestele aerisite ale ştiriştilor din televiziuni şi ale omologilor lor în cretinism, ne referim aici la politicieni!
Băsescu continuă lupta cu pensiile, nu din vreun motiv de viziune economică, doar aşa de-al dracului!
-Vă spusei să le tăiaţi şi vă puseră-ţi încontra! Fir-aţi ai dracului, eu v-am făcut, eu vă omor!
Boc ne anunţă triumfător că impozitul minim va fi desfiinţat din toamnă:
-Această taxă şi-a făcut datoria şi din acest moment se poate renunţa la ea! După ce au băgat în rahat trei sferturi din IMM-uri cu porcăria aceasta de taxă forfetară şi şi-au înjumătăţit CAS-urile pe motiv de trecere la negru a activităţii, micul habarnist umflă pieptul şi ne anunţă o nouă victorie a guvernului în luptă cu criza.
Videanu vrea să controleze preţurile prin lege, Berceanu vrea să repare şinele de tren folosind 1% din salariile ceferiştilor, Udrea cumpără indicatoare de fiţe la preţuri de zece ori mai mari decât normal şi apoi ne invită sictirită cu mâinile proţăpite în şolduri să o deranjăm la DNA. Isărescu face mişto de Boc, Sulfina se răsteşte la Boc, Voinescu ţipă la Boc dar T.R. Ungureanu îl îmbăloşează pe Băsescu.
Vlădescu râde de Boc şi vrea impozit progresiv, Videanu vrea cotă unică 10%, Băsescu vrea TVA mai mic şi se uită urât la Boc.
Boc ne explică că, chiar dacă Băsescu e supărat pe el, el nu este supărat pe Băsescu, Funeriu nu vrea şcoală multă, el vrea mai mult afterschool iar Udrea, în pauzele de împărţit pantofi negri de damă cu toc la sinistraţi, vrea să dea în judecată Daily Telegraph că a zis de ea că face poze în bikini.
Vorba unui analist de la Financial Times: ,, România are în cel mai bun caz un guvern nefuncţional iar în cel mai rău caz o conducere haotică şi incompetentă!”.
Să trecem la televiziunii:
-Ay, ay, inundaţii, morţi, sinistraţi, teledon, să dăruim din preaplinul nostru celor sărmani, unde-s banii de diguri, Huo, jos guvernul şi băsescul! Apa a luat acestor oameni agoniseala de-o viaţă. Nu vă mai înghesuiţi bă, la ajutoare că vă dăm la nară. Cine vrea să ia apă să aştepte până vine televiziunea. Unde plecaţi bă, pompierilor, nouă cine ne mai scoate apa din casă?!
Văleu, soro! A murit Mădălina! S-a dus fata cu părul de foc! Ce-a gândit ea înainte de moarte. Mii de oameni i-au adus un omagiu celebrei cântăreţe. Un interviu cu un vecin care ar fi putut să-i fie amant. Ce spune soacra despre ea, sectoristul şi tatăl prietenei din copilărie.
Mădălina nu mai putea fi salvată, zice doctorul. Ba da, zice o prietenă, dacă se acţiona înainte de sinucidere. Citiţi în pagina 2 ultimul interviu al unei mame fericite, femei împlinite şi cântăreţe realizate!
Difuzăm în direct cele şapte melodii ale ei! Fată dragă nu fi tristă! Cum era să se sinucidă Laura Lavric cu şniţel, Mitoşeru sărind pe geamul de la Matiz şi Cătălin Botezatu scoţându-şi maşina din viteză. Cartianu o plânge cu necrolog poetic, Cărtărescu justifică sinuciderea cu depresie postpartum, sicriul a fost depus la casa sindicatelor din Ploieşti. Hai să trăieşti!
Au murit artişti ca Ştefan Iordache, Ovidiu Iuliu Moldovan şi alţii, iar noi asistăm la o fibrilaţie naţională indusă de televiziuni la sinuciderea unei guriste de doi lei, bolnavă la bibilică şi care a păpat şoricioaică pe motiv de depresie!
Dă, Doamne o revărsare mare de apă peste năucii aştia cu ţestele înroşite, poate îi mai răcoreşti! Şi dacă la învălmăşeală mai pierzi din ei şi îi mai scapi la vale în ocean, nu-i bai! Rechinii sunt şi ei o specie pe cale de dispariţie şi trebuie şi ei protejaţi şi furajaţi.

Comments are closed.